ASametYildirim adlı üyeden alıntı
Merhabalar referans amaçlı https://www.teknotarzi.com sitem için wordpress hızlandırma çalışması yapıldı.Hocama mail adresine istediği bilgileri yolladığımda işi tamda söz verdikleri zamanda (hatta birkaç saat erken) teslim ettiler. Başta siteye fazla etkisi olacağını pek sanmıyordum fakat gerçekten gözle görülür bir hızlanma yaşadım.
Tabiki bir iki kuru lafla yorumumu bitirmeyeceğim size somut deliller de getirdim :D
Bu sonuçlar benim internette araştırarak yaptığım çalışmaların sonucudur. Bi ara bu skoru 85 e çıkarmayı başarmıştım ama o zaman temada bozulma yaşayınca yaptıklarımı eski haline getirdim. Hocamın ise bu skoru 85'in üstene çıkaramayacaklarını düşünüyordum. Allah'a çok şükür beni utandırdılar :)
Buradan referans kabul ettiği ve bu kadar kaliteli hizmet verdikleri için kendilerine tekrardan teşekkür ediyorum. En kısa zamanda diğer sitelerim içinde çalışabilme umuduyla...
Biz teşekkür ederiz, bizim skor ölçümlerimizde gtmetrix 3.6sn deydi bazen farklılık gösterebiliyor. cdn girişlerini verseydiniz 2.1sn yada 1.8sn kadar indirebilirdik.
Ama şuandada tıkladığınız an sitenizde herhangi bir blog yada kategori anlık açılıyor :) gözle görebilirsiniz.
Sonraki çalışmalarda görüşmek üzere.