edcsmile adlı üyeden alıntı

11 Yaşımda yazılım sektörüne atıldım, 15 yaşımda elimi ayağımı ailemden çektim. Şuan 22 yaşındayım yani 7 senedir geçimi evde çalışarak sağlıyorum (Yalnız yaşıyorum). Gerek Web sitesi, gerek Oyun Geliştirme.. Emekliliği hiç düşünmedim ya benim hayalim zaten 70 küsürlere geldiğimde de bu işleri yapabilmek. "Keşke" Zaten çalışma saatim yok.. Şuanda da emekli sayılırım istediğim zaman çalışıyorum istediğim zaman tatil yapıyorum. Hani benim düşüncem yaşlandığımda da bu kadar bilgimin olması.. Teknoloji daha kim bilir ne hallere gelecek bunları kaçıramam, kaçırmamalıyız...

Edit;
Yorumunu sonradan gördüm, elden ayaktan düşme.. Allah kimseye bunu göstermesin.. Tabikide böyle bir durum olur-olmaz B planı şart söylediğin gibi. Bende bunun için şöyle bir şey düşündüm. Öyle bir iş,proje olmalı ki sen elini sürmesen de bu iş sana her ay belirli bir miktar kazandırsın.

Aynen hocam haklısın.
Ben de tam senin söylediğin gibi fikirler arıyorum şu sıra. Umarım öyle fikirleri olanlar olursa fikirler paylaştıkça çoğalır düşüncesiyle konuyu açtım :) bakalım