deryaerdil Başta WMARACI ve *** gibi forum sitelerinde çeviri yapan veya ingilizce makale yazan bir çok kişi var. İş arayanlar kategorisinde bulabilirsiniz. Veya iş verenler kategorisinde konu açabilirsiniz. Dürüst birisi ile uzun vadeli olarak fiyat konusunda anlaşabilirsiniz.
Ayrıca her gün içerik yayınlamanıza gerek yok blogumdaki yazıda da belirttiğim gibi eğer çok kısıtlı bütçeniz varsa veya zamanınız yoksa içerikler en az 600-700 kelimede nitelikli içerikler olursa 4-5 günde hatta haftada 1 içerik yayınlarsanız bile sıkıntı olmaz. Üstelik bu içeriklerden uzun vadede kazanç sağlayacaksınız.
Private Örnek site için şimdi değil ama ilerdeki zamanlarda kazanç raporlarıyla birlikte paylaşmayı düşünüyorum. Hit çekme, tanıtım vs. uygulamalar hakkında sorularınız için konuda da bahsettiğim blogumdaki yazıda tanıtım çalışmalarından bahsettim.
Ayrıca sosyal medya, SEO reklam verme konuları hakkında ileri adımlarda daha detaylı da bahsedecem.
Mask Evet türkçe sitelere göre kesinlikle ziyaretçi potansiyeli oldukça yüksek. İçerik yayınlama sıklığı ise zaman buldukça bazen 4-5 günde bir bazen haftada 1 bazen 2-3 gün bir içerik yayınlıyorum.