-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Senior Backend Dev
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Kafama takılan bir soru işareti var. Tanıtım yazısı satan bir legal içerikli site Türkiye Alexa'da gayet güzel yerlerde. Hitleri vs. de günlük 10k civarı. Ancak bu sitede çok fazla tanıtım yazısı yer alıyor. Sitenin Footer alanında 4 adet link çıkışı olmakla beraber tanıtım yazıları için anasayfada özel bir slider benzeri alan yaratılmış. Aldıkları son 5-6 tanıtım yazısı orada yayınlanıyor. Toplamda ise yaklaşık 150 tane tanıtım yazısı var. Özetle alexa TR değeri iyi, hitleri iyi ancak link çıkışı fazla. Etkisi nasıl olur bu tanıtım yazısının?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu tarz sitelerin sitenize etkisi sadece hit getirme olur. SEO anlamında pek katkısı olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İş Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Anlattığınız türde direk aklıma egonomik.com geliyor :D Gayet iyi gidiyordu fakat son zamanlarda sadece tanıtım yazısı yayınlıyor :D Bunu kötü birşey olarak söylemiyorum yanlış anlaşılmasın takip ettiğim bir blogtu
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Alexa tanitim icin kistas olmamali, footer ve 150 tanitimds cok degil. Binlerce tanitim yayinlayan siteler var. Onlara gore hic bisey. Moz pa/da degerleri ve ahrefs ur dr degerleri bence kistas. Backlink ne kadsr fazla ise seo katkisida artiyo.