Benimde böyle bir projem vardı fakat parasıyla başa çıkamadım bende sana teker teker söyleyeyim;
1- Bence WordPress üzerinden gitme derim çünkü bir süre sonra sistem şişiyor ve siteye ne kadar optimizasyon yaparsan yap olmuyor. Yani bir script tarzı al veya yaptır. (Vds-Vps Alırsan farklı olabilir, hosting'e göre yazıyorum.)
2- Evet bence ilk başta hosting üzerinden devam etmelisin ki elindeki tüm paranı direk projeye yatırma.
3- VPS bence yabancı bir firma üzerinden alacağına sağlam referansları olan sana gerçekten yardımı olacak firmalardan al derim. Filmleri nerden download edeceğin hakkında bir fikrim yok maalesef. Upload kendi sunucuna yapmamalısın veya sunucuna upload edip sürekli link değiştirme botu kullanabilirsin.(botları o upload klasöründen engelleyebilirsin bu şekilde telif botları göremez diye tahmin ediyorum.) Birde video player olarak kesinlikle jw player kullan. :)
4- Dediğim gibi seo tamam ama wordpress devam etme derim :)
5- Gayet güzel destek kesinlikle al Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmaz.
6- Evet biraz ayaklandıktan sonra illaki backlink tarzı konularda site acıkır. Ama kesinlikle hacklink falan uzak dur ve hiç bir zaman bir hile hurdaya kaçma.
Not: Bence bu film birazcık sıkıntılı bir durum hem film hem de dizi girersen daha çok kazanabilirsin. Diğer sitelerden farklı olarak hiçbir kırık link veya bozulmuş video olmassa kral sensin.
Allah yar ve yardımcın olsun.