daniel1336 Ben sadece sizin mesajınızı cevapladım. Ayrıca benim veya onun banlanmasına sizin üzüldüğünüzü falan hiç sanmıyorum. Beni tanımıyorsunuz etmiyorsunuz. Bana çok samimiyetsiz geldi cümleniz. Mesajımın sizi neden rahatsız ettiğini gayet iyi biliyorum ben o açıdan sorun yok.

Yani şu cümlenin yorumlanacak hiç bir yönü yok. Gayet açık.

"""KONU""" AÇARAK YAZIYI HİÇ PAYLAŞMADAN VEYA ESİK PAYLAŞIP LİNK VERMEK YASAKTIR.

Ayrıca binlerce konu var altındaki mesajlarda linkler paylaşılan. Onlara da hiç mi gözünüz takılmadı??? Bu olay ***da da serbest. 7 yıldır ***daydım buraya da yeni kaydoldum. Forumlarda yeni değilim yani. Ve gerçekten bu forumu da çok sevdim. Fakat asıl sizin gibi böyle üyeleri görmek beni üzüyor. Destek olacağınıza köstek oluyorsunuz.

Daha önce de bir kaç konuya da alakalı faydalı yazı linklerimi bıraktım. Hepsini teşekkür etti (buradaki konu sahibi dahil). İlk defa sen böyle bir şey belirttin.

Burası webmaster forumu. insanlar sitelerini usulü ile paylaşabilir tanıtabilir. Forumda modlar var yöneticiler var. Her konuyu inceliyorlar. Siz forum kuralları ile ilgileneceğinize bu şekilde benim de zamanımı çalacağınıza asıl işinizle uğraşınız. Rica ediyorum.

Ama yok diyorsanız sabahtan akşama kadar konu konu dolaşıp milleti report edin. Ne yapalım.