daniel1336 Cevap verdiğime pişman ettirdin. Hocam sen harbiden anlamıyorsun. Benim sana söylemek istediğimle bana gösterdiğin örnek aynı. """"Konu"""" konu Konu KONU hocam KONU açacaksan (makale paylaşma amacı ile) yazının hepsini yapıştırıp altına kaynak link vereceksin.

FAKAT başkasının açtığı konunun altına KONUYLA ALAKALI bak ne diyorum hocam KONUYLA ALAKALI diyorum blogunuzun yazınızın bağlantısını paylaşabilirsiniz. Sen de forumda zaman geçir, açılan sorunlarla ilgili konularda insanlara yardımcı ol ve gerekiyorsa da blog bağlantını paylaş. Spam yapma, konu kirletme. faydalı ol. Ne var bunda?

Bu imleme değildir. Bu şekilde hem kendinize hem de başkalarına fayda olursunuz. Forum sitelerinde de temel amacı budur.

Ha yardım edebileceğin ilgi alanına göre alakalı konu bulamadın mı ya da forumda gezecek zaman bulamıyorsan Ahmet hocamız burada güzel bir forum içi etkinlik düzenlemiş. Burada MESAJ olarak yazılarını paylaşabilirsin. Konu linki; https://wmaraci.com/forum/blogcular-genel/bugunku-blog-yazim-460943.html

AYRICA ücretsiz imleme diyorsun da allah aşkına hangi imleme sitesi Ücretli ki? Yani ne yapmak istediğinizi anlamıyorum hocam. Twitter, pint, facebook, reddit alın size kullandığım imleme siteleri hepsi de ÜCRETSİZ.

Varsa benimle bir derdin ulaş admine moda hocam cidden ben sana laf anlatmaktan daha doğrusu anlatamamaktan sıkıldım.

admin UtkuBrs Being

iyi forumlar.