ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
İnsanlar nelerle uğraşıyor yahu, bu kadar uçkuruna düşerse insanlar bunlar kaçınılmaz son.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Erkek tarafına kalır veya kalmaz diye bir kelime kullanmadım, kullanamam. Çünkü davanın detayları gerekli olur ve bu konuda bir avukata danışmalısınız. Burada erkek dediğiniz kişinin de hakları olduğunu ve dava açmaya hakkı bulunduğunu belirtiyorum. Hepsi bu. Suç kalır veya kalmaz gibi bir cümle kuramayız.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
avukat
-
-
Ad Soyad
Y** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir avukat olarak belirtiyorum ki bu günlerde maalesef kanunlar ve adalet kadınlara yönelik daha ılıman kararlar vermekte normal şartlarda kişinin yaptığı şantaj ve yağma suçunu oluşturur evet ancak sizde eğer bu cinsel bir birliktelik ise 18 yaşından küçük kişi ile ilişkiye girmekten yargılanırsınız ve boynunuza sübyancı yaftasını yapıştırırlar bir süre duymazdan gelmen kurtulman için yeterli olacaktır ...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben bilgilerimi sundum. Daha fazla yardımcı olabileceğimi sanmıyorum. Bu konuda daha fazla sağlıklı bilgiyi internette aramamalısınız. Her davanın kendine has bir seyri vardır. Çok farklı bir kanıya kapılabilirsiniz. Fakat endişelenecek bir durum yok ve bu tür davalar çok uzun sürer. Yani danışacak birini bulmak için bu erkek kişiye çok zaman kalır. İyi akşamlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Durgun sular derin akar.