toroplay geçmek yanlış olur, ya keremiyav4 ya da keremiyav5 temalarına geçin. Keremiya sahibi kerem bey ile geçen gün görüştüm bir kaç hafta içerisinde keremiyav5 altyapısına sahip yepyeni bir tema çıkartıyor. v5 de olmayan özellikler eklemiş olabilir..

Ayrıca filmler için jwplayer yeterli olacaktır.

VPS kısmını bilmiyorum

sunucuyu http://guzel.net.tr adresinden rahatlıkla alabilirsiniz.

film açıklamasını kısa yazmayın, minumum 150 - 200 kelime aralığında ve anahtar kelimeleri içeren bir açıklama yazın.
Film hakkında bilginiz yoksa sinemalar veya beyazperde sitesinden önce okuyup sonra onu değiştirerek sıfırdan özetleyerek özgün yazın.

Seo konusunda siteniz 100 film değil 150 filme ulaştığında backlink alın.

bu şekilde güzel bir site yapabilirsiniz, film sitesi sektöründe iki senedir varım. 1 hafta önce bir film sitesi açtık keremiyav4 teması ile, fake film hiç atmadık ve seo kısmını kendimiz yaptık. Hiçbir backlink yok sadece sosyal medyada imleme. Şuan günlük hiti 450 ile 550 arasında değişiyor. 1 haftalık olmasına rağmen siz de bu şekilde yükselebilirsiniz.

ama bir site kurduğunuzda sitenin gerçekten değerli bir site olmasına özen gösterin. Siteye giren kullanıcıyı düşündükten sonra yükselmemek elde değil. Kesinlikle çıkmamış filmleri atıp 5 dakika bekleyin açılıyor diyip loading gif koymayın. Bir daha sitenize hiçbir kullanıcı girmez.

Ayrıca elimde bir adet kırık film link kontrolcü eklentisi var. İsteyen özelden belirtip link isteyebilir.