Decimas adlı üyeden alıntı

Dostum ajax isteği ikinci kez çalıştırılıyor olsa gerek. Şimdi diyeceksinki $(".kytbtn").click... dedim, ikinci kez basmıyorum ama görüyorum ki ...val("") ile temizlik yapmışsın, bu durumda aklıma sayfaya dahil edilen önceki ve sonraki js veya jquery kodları içinde event listener falan mı var, tekrar post ediyor diye düşünürüm. Belki cache falan kalmıştır, kontrol et, swal diyebir fonksiyon gördüm acaba bunun gibi bir fonksiyon mu butona tıklatıyor tekrar.

Son olarak(saçma bir yol, sorunu tespit edene kadar mandalın olur) dışarıda bir değişken tanımla, var registered = false; kayıt olunca onu true yap, tabi bunu her buton click dediğin kontrol edersin, böylelikle toggle, switch mantığıyla kaçınmış olursun.


var registered = false;
$(document).ready(function () {
if (!registered) {
$(".kytbtn").click(function () {
var kullaniciadi = $("[name=kullanici_ad]").val();
var eposta = $("[name=eposta]").val();
var parola = $("[name=parola]").val();
var parolatekrar = $("[name=parolatekrar]").val();
var uyemeslek = $("[name=uyemeslek]").val();

var kkayitdegerler = "kullaniciadi=" + kullaniciadi + "&eposta=" + eposta + "&parola=" + parola + "&parolatekrar=" + parolatekrar + "&uyemeslek=" + uyemeslek + "&parolatekrar=" + parolatekrar + "&g-recaptcha-response=" + grecaptcha.getResponse();
$.ajax({
type: "POST",
url: "kayit.php",
data: kkayitdegerler,
success: function (sonuc) {
if (sonuc == "Basarılı bir sekilde kayıt oldunuz!") {
registered = true;
$("[name=kullanici_ad]").val("");
$("[name=eposta]").val("");
$("[name=parola]").val("");
$("[name=parolatekrar]").val("");
$("[name=uyemeslek]").val("");

swal(sonuc);
} else {
swal(sonuc);
}
}
});
});
}
});



Ek olarak: YORÇI sesion ne alaka?



Session bazı geliştirme ortamı web sunucularında varsayılan olarak başlatılmış geliyor, sunucuda bu ayar açık olmayabilir hatanın sebebi session'un en başa yazılmamış olması olabilir, dolayısıyla hata verdiği için kayıt işlemini yapıyor ancak sessionu kaydetmiyor olabilir

diye düşünmüştüm cevabı yazarken fakat olay farklıymış, ben kayıt yaptıktan sonra session kaydedip giriş yapmasını istiyor diye düşünmüştüm. Gece yanlış okudum herhalde.