şimdi siber suçlar müdürlüğü ile görüştüm fatihle eğer mi değmez m bilmiyorum ama diye anlat bi dedi olayı ona göre soyleyeyım anlattım. ya kartal adlıyesıne ya da buraya bıreysel olarak cıktılarını alıp gelmen lazımmış gereği neyse yapılır vs gayet yardımcı olur şekilde konuştu. Oruçlu oruçlu kalkıp gitmeye eriniyorum aslında ama haram zıkım olsun diyip çekilmek mi gerekli acaba diye dusunuyorum bir de buna şimdi nasıl bir süreç işliyor onu merak ediyorum yani ben 100 lira için adamdan 2000 lira alabilir miyim mağdur olduğum için yoksa yine 100 lira alacaksam uğrastıgıma degmez. Ayrıca savcılıga gıdecegıme soyleyınce gizlilik sayfasını değiştirmişler. verilen reklam, tanıtım yazıları, linkleri değişme hakkına sahiptir. Reklam ve tanıtım yazıları gizliliği gereği kaldırma hakkına sahip olup, Reklam veren veya tanıtım veren bu gizliliği kabul etmiş sayılır. notunu eklemişler. Ama google önbelleğinden bakınca yani benim aldığım tarihte gizlilik anlaşmasında vs böyle bir ibare bulunmuyor :) Çok uğraşasım var ama sonucunda al 100 liranı anlaşın diyeceklerse uğraştıgıma hakkaten değmez