lostyazilim

Hosting Firmaları ve Hizmet Kalitesi

43 Mesajlar 5.332 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

73204 73204 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 05.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 374 / 202
  • Ticaret 26, (%96)

MasterKazanç adlı üyeden alıntı

Teknosos Merhaba, sizinle tartışmaya girmeyeceğim. Yazıyı okumadan yorum yapmışsınız. Sadece belirttiğim yazının sonundaki ÖNEMLİ kısmını okuyun lütfen.

Edit: Yazıda sadece tecrübe ettiğim firmaları listeledim. Tecrübe etmediğim firmayı nasıl önereyim? Ayrıca isimtescil ve natro sıkıntılı firmalar hosting konusunda tecrübe ettim.. Onları eklemek istedim. Fakat Veridyeni ekliyorum yazıya. Belirttiğiniz için teşekkür ederim.

Merhaba
Bende bütün firmaları test ettikten sonra karar verip toplu liste yapmanızı oneriyorum. Yani size göre a b c firmaları kullanilirsa sorun yaşamayacaklar ama bunlar gibi bizim gibi bir çok firma var.
İyi forumlar hocam amacım konuya açıklık getirtmek. Elbette bilgi paylaştıkça güzel.
fedayazilim MasterKazanc

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

MasterKazanc MasterKazanc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek İçerik üreticisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 567
  • Beğeniler 178 / 341
  • Ticaret 1, (%100)
Teknosos Neden bu kadar yazıma taktınız anlayamadım. Ben tecrübe ettiğim hosting firmalarını öneriyorum sadece. Kimseyi çalışması için zorlamıyorum. Siz de önerdiğiniz firmaları yazın bu kadar basit.

Yani firmalarla da bir bağlantım yok. :) İsterse natrodan alsın arkadaş isterse isimden istersen turhosttan ya da güzelnetten.

İyi forumlar. teşekkürler.
fedayazilim 73204

kişi bu mesajı beğendi.

Ercany Ercany WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 752
  • Beğeniler 231 / 190
  • Ticaret 0, (%0)
Valla ben Turhostu kullanıyorum. Çok memnunum herhangi bir sorunum olduğunda destek talebi açtığımda kısa sürede yardımcı oluyorlar.
fedayazilim 73204

kişi bu mesajı beğendi.

bykraker bykraker WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek mağaza yöneticisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
hosting.com.tr'den reseller aldım. çok memnunum gerek hız gerek destek olarak.
fedayazilim 73204

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4766
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)

Teknosos adlı üyeden alıntı

Merhaba siz sıkılmayın diye meslegimizimi bırakalım? Sonuçta fikir verdik alıp almaması kullaniciya kalmıştır. Sizi neden rahatsız etsinki. Siz veridyen çok iyi diyorsunuz gerçekten çokmu iyi? Burada hiç bir firmayi kötülemiyorum, firmamiza veridyen dahil olmak uzere başka firmalardan geçiş yapılıyor. Buda bizim deneyimimiz.

''Fikir vermek'' ile ''kendini önermek'' arasındaki farkı anlatmaya gerek yok sanırım? Ben sıkılıyorum diye kendi problemimi beyan ettim, kimsenin de engel olmaya hakkı yoktur. Ben sıkılıyorum diye mesleğinizi bırakın diyen de olmadı.

Kendinizi önermekle bir yere varamazsınız, bu da size bir tavsiye olsun. Hiç görüyormusunuz ismi marka haline gelmiş kurumsal firmaların kendilerini konularda önerdiklerini?

Ben Veridyen müşterisi olarak tavsiyede bulunuyorum.
Sizi de müşteriniz/müşterileriniz tavsiye etsin.

Bu ne hiddet böyle anlayamadım açıkçası gece gece? Az sakin olun, bir yerlere gelmek emek ister, zaman ister. İyi hizmet verirseniz müşterileriniz sizi bırakmaz. Müşterilerinizin arkasında olduğunuz sürece, müşterileriniz de sizin arkanızda olurlar. Ticaret sabır ister kısacası.

Kolay gelsin, iyi forumlar.
fedayazilim 73204

kişi bu mesajı beğendi.

ONE ONE Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Web hizmetleri - SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 8 / 154
  • Ticaret 11, (%82)
Teknosos sitenizi inceledim 2014 yılı yazmakta footerda ve logoda 4. yıl olarak belirtilmiş ancak domain 2015 yılın aralık yirmisi olarak gözükmekte. Bu bile beni firmanızdan itti.
fedayazilim

kişi bu mesajı beğendi.

ONE ONE Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Web hizmetleri - SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 8 / 154
  • Ticaret 11, (%82)
Bu arada dostumuzin sorusuna gelirsek işim gereği aynı konida beş altı yedi hatta 10 site açmam gerekiyor PBN için gerekiyor pek çok farklı firma ile çalıştım hizmet olarak kesinlille Veridyen'i öneririm. Çözüm sunmakta bir numaralar. Herşeyi paraya çevirme derdinde değiller ancak sunucu kalitesi derseniz guzel.net.tr öne geçer. Veridye'nin guzel.net.tr'den ahım şahım bir farkı yok Veridyen tercih edilebilir. Şuan kullandığım reseller anindahosting.com sunucu kalitesi olarak çok iyi olmasada istediklerim veriyorlar. İyi bir firma ve kurumsal.
fedayazilim 73204

kişi bu mesajı beğendi.

BugraGulay BugraGulay <?php echo"It's Life"; ?> Kullanıcı
  • Üyelik 11.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Developer/Bilgisayar Müh.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 477
  • Beğeniler 34 / 135
  • Ticaret 7, (%100)
Hosting.com.tr sitesi dışında herhangi bir firmadan hosting almıyorum fiyatları normale göre ve verdiği özelliklere görede çok uygun geliyor. Hiçbir problemde yaşamıyorum öneririm.

İyi çalışmalar
73204

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 374 / 202
  • Ticaret 26, (%96)

ONE adlı üyeden alıntı

Teknosos sitenizi inceledim 2014 yılı yazmakta footerda ve logoda 4. yıl olarak belirtilmiş ancak domain 2015 yılın aralık yirmisi olarak gözükmekte. Bu bile beni firmanızdan itti.

Merhaba sektöre 2014 yilinda başladık İsterseniz vergi levhamizi inceleyin 2014 resmi kayıt olduğunu goreceksiniz. Ön yargılarinizi bir kenara atabilirsiniz, şuan haksızlık yapiyorsunuz çok isterseniz vergi levhasini size iletim 2014 olduğunu goreceksiniz. 2015 yilinda alan adinin aktif olmasinin sebebi alt yapı hazirlilari. Yargilamadan önce detaylı inceleyin.

• Üyelik 05.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 374 / 202
  • Ticaret 26, (%96)

ONE adlı üyeden alıntı

Merhaba
Güncel vergi levhamızı paylaşıyoruz, hakkımızda kısmına girerseniz nere

den nereye geldiğimizi ne zaman hosting satışı yaptığımızı görebilirsiniz.

İyi forumlar.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al