Teknosos adlı üyeden alıntı

Merhaba siz sıkılmayın diye meslegimizimi bırakalım? Sonuçta fikir verdik alıp almaması kullaniciya kalmıştır. Sizi neden rahatsız etsinki. Siz veridyen çok iyi diyorsunuz gerçekten çokmu iyi? Burada hiç bir firmayi kötülemiyorum, firmamiza veridyen dahil olmak uzere başka firmalardan geçiş yapılıyor. Buda bizim deneyimimiz.

''Fikir vermek'' ile ''kendini önermek'' arasındaki farkı anlatmaya gerek yok sanırım? Ben sıkılıyorum diye kendi problemimi beyan ettim, kimsenin de engel olmaya hakkı yoktur. Ben sıkılıyorum diye mesleğinizi bırakın diyen de olmadı.

Kendinizi önermekle bir yere varamazsınız, bu da size bir tavsiye olsun. Hiç görüyormusunuz ismi marka haline gelmiş kurumsal firmaların kendilerini konularda önerdiklerini?

Ben Veridyen müşterisi olarak tavsiyede bulunuyorum.
Sizi de müşteriniz/müşterileriniz tavsiye etsin.

Bu ne hiddet böyle anlayamadım açıkçası gece gece? Az sakin olun, bir yerlere gelmek emek ister, zaman ister. İyi hizmet verirseniz müşterileriniz sizi bırakmaz. Müşterilerinizin arkasında olduğunuz sürece, müşterileriniz de sizin arkanızda olurlar. Ticaret sabır ister kısacası.

Kolay gelsin, iyi forumlar.