Teknosos adlı üyeden alıntı

Bizim odedigimiz vergileri siz oduyormusunuz merak ettim açıkcasi.

Teknosos adlı üyeden alıntı

Merhaba
Oda var merak etmeyin, girin resmi devlet sitesine sorulayin ve konumuza mevcut. Hem biz size 4 yıldır hosting satışı yapıyoruz demedik hakkimizda kısmına girin hepsi yaziyor. 4 yildir bilişim sektörlerdeyiz, sizde vergi lavhanizi paylaşırmısınız sonucta ticaret yapiyorsunuz az once bir yerde ucretli destek yazmıştınız.
@one

Benimde vergi levham var bilişim üzerinde değil 12 yıllık sizin ki bilgisayar üzerine. Büyük ihtimalle bilgisayarcısınız. Devletin resmi sitesinde yer sağlayıcı listesinde teknosos olarak bir veriye ulaşamadım. Format atmaya benzemez sunucu hizmeti. Hazır bir WHM tema bir alan adı birde kiralık sunucu ile pek bir başarıya ulaşmak zor. Size tavsiyem öncelikle kurumsal olun. Vergi bilmem ne diyerek atıfta bulunmuşsunuz. Bizim ürettiğimiz her pantolonun vergisi ayrı kesilmekte. Devlet ihaleleri alan bir firma olarak bilgisayarcı bir insanın böyle bir atıfta bulunması beni çok şaşırttı. Adanadaymışsınız bizim firmamızda Adanada gelin çayımızı için.

Ek : Ha diceksiniz siz kimsiniz geçen yıl Türkiye geneli kışlık ve yazlık 112 personel pantolonu ihalesi kim tarafından alınmış bir inceleyin.