acemiphoto adlı üyeden alıntı

Bakın ben size anlatamadım.Ben ilçede bilinen en iyi gazeteci ve webmaster ım. Benim sizin dediğiniz gibi yapmaya niyetim yok.Elhamdülillah Müslümanız.Şu ana kadar ilçedeki 3 okulun web sitesini ücretsiz yaptım.Ve sitelerine haberleri ücretsiz attım.Tek kuruş para aldıysam namerdim.Şimdiye kadar tek ücret aldığım iş (gerçi ücret değil bahşiş) bir okulun tüm öğretmenlerine yaka kartı hazırlamak ve öğretmenler panosunu yapmak.Merak ettiyseniz aldığım ücreti de söyleyim 5 TL.Lütfen bilip bilmeden konuşmayın. Ben eğer sizin dediğiniz gibi art niyetli biri olsaydım büyük bir script temasının (350 tl lik) çok kötü bir açığını bulup bilgisayara indirmek yerine sahibine söyleyip onu zarara uğratmamayı tercih etmezdim.Tasarım yapmayacağım diyorum.İnsanlar bilmiyor.Firmalar site açmak zorunda.Ben de onlara küçük siteler açıp çok makul fiyatlar alacağım diyorum.Ben öyle 300 tl lik iş yapamam.Yaparsam 20 tl domain 20 tl hosting 5 tl düzenleme 5 tl de alın teri etti 50 tl.Bir konu açtım pişman ettiniz.Dolandurucu yaptınız sahtekar yaptınız.


En iyi gazetecisi olduğunuzu söylerken, ciddi misiniz? Yazım hataları olan, nokta ile virgül kullanmayan bir gazeteci merak uyandırdı ben de. En azından şükür ben gazeteci veya öğretmen değilim, biraz daha rahat hata yapabiliyorum.

Diğer konuda ise, kimse size ************** veya sahtekar demek istemiyor. Şayet siz bu yazdıklarınızı en baş konu da belirtmiş olsaydınız, biz saygıyla önünüzde eğilirdik. Kullanmak ve tasarlamak istediğiniz siteye göre Wordpress veya joomla arasında bir tercih yapmanızı önerirdik. Ama siz ortaya tasarım sitesi açacağınızı söyleyerek iddaalı bir giriş yaptınız. Ama yine de kendi sitenizi kendiniz tasarlayın derdik. Html ve basitte olsa kendi sitenizin özgün olması önemlidir.