lostyazilim

Fiat egea 1.4 easy alinir mi sorunu var mi

4 Mesajlar 1.853 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Lokasyon123 Lokasyon123 İNTERAKTİF YAZILIM 80 TL Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Fiat egea 1.4 easy 2017 model kullanan var mi yada satin alan arac sag yakiyomus sikayetleri var cok

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
wmaraci
reklam

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2319
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
Hocam bayadır konularınızı görüyorum; madem çok az yakan bir araç arıyorsunuz, 250cc’lik motosikletlere bakın.

Egea, benim bildiğim; sınıfının ortalamasının biraz altında yakan bir araç. Yani, bundan da az yakan bir araç emin olun sizi tatmin etmez.

Vtcam Vtcam Developer Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 359 / 358
  • Ticaret 77, (%100)
1.3 95 HP 2017 Egea kullandım yaklaşık 1 hafta kadar. 1 hafta boyunca araç bendeydi, devamlı şehir içi ve şehir dışı seyehatlerim oldu. Araçta hiçbir sıkıntı yaşamadım..

Yakıt tüketimim
Minimum hız 150 - 190 : 22 krş / Şehir dışı
Şehir içi İstanbul : 27 Krş

Totelde 3000 KM civarı yaptım. Son zamanlar kullandığım konforlu düşük yakıt tüketen araçlardan. Forumlarda yok gitmiyor etmeyen diyenlere kulak asmayın hocam. Gaza dokunduğum an araba 160 oluyor bilginiz olsun.

Ek olarak yaşadığım tek problem : Arabada bluetoth var telefonla görüşme yapılıyor ama müziği aktarmıyor saçma geldi. Bu da paketten dolayı.

Lokasyon123 Lokasyon123 İNTERAKTİF YAZILIM 80 TL Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)

Vtcam adlı üyeden alıntı

1.3 95 HP 2017 Egea kullandım yaklaşık 1 hafta kadar. 1 hafta boyunca araç bendeydi, devamlı şehir içi ve şehir dışı seyehatlerim oldu. Araçta hiçbir sıkıntı yaşamadım..

Yakıt tüketimim
Minimum hız 150 - 190 : 22 krş / Şehir dışı
Şehir içi İstanbul : 27 Krş

Totelde 3000 KM civarı yaptım. Son zamanlar kullandığım konforlu düşük yakıt tüketen araçlardan. Forumlarda yok gitmiyor etmeyen diyenlere kulak asmayın hocam. Gaza dokunduğum an araba 160 oluyor bilginiz olsun.

Ek olarak yaşadığım tek problem : Arabada bluetoth var telefonla görüşme yapılıyor ama müziği aktarmıyor saçma geldi. Bu da paketten dolayı.

bekirbulut adlı üyeden alıntı

Hocam bayadır konularınızı görüyorum; madem çok az yakan bir araç arıyorsunuz, 250cc’lik motosikletlere bakın.
Hocam yakit pek fazla onemli degil benim icin aracta sorun olmasin yeter ki üzmesin beni
Egea, benim bildiğim; sınıfının ortalamasının biraz altında yakan bir araç. Yani, bundan da az yakan bir araç emin olun sizi tatmin etmez.

Hocam 1.4 ile 1.3 lerin motorlari farkli sanirim o yuzden bazi seyler degisecektir aracta internette 1.4un yag yaktigini okudum bazilari lpg den dolayi diyor servisi bile lpg diyor

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al