-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Eğer bir görüşü savunan katıksız ben doğruyum ben haklıyım diyorsa bilinki değildir. Binlerce insan öldü beyni yıkanan gençler dağa çiktı seneler geçti bunlarla uğraşırken kime ne fayda oldu? Bir sürü ana evladı öldü. Türkiye önce ekonomisini düzeltmeli sonra da bu Kurt Turk sorununa nokta koymalı.
Birbirimize saldırarak bir cözüm bulamayız. Benim hayatımın büyük bir kısmı Kürtlerin içinde geçti, dedem anneannem babam annem kürtçe bilir kürt müyüm? Değilim Türkmenim aksine lakin zamanında kültürel etkileşim oluyor. Farklılıklar bir ülkeye renk katar. Bu ülkenin milletine Türk Milleti denir lakin bu millet bircok farklı da etnik köken barındırır. Dürüst iyi Kürtte benim canımdır dürüst iyi Türk de. Her iki kesimin de iyisi de var kötusü de. Tüm kürtleri terörist ilan ederek sadece oradaki cocukları gözlerinde canavara dönüştürürler. Doğuya gittim kücük kücük çocuklar bacaklarima sariliyordu ben bunlara nasil kiyarim? Bu cocuklara guzel sartlar saglansa egitim verilse ulkeye faydali olmaz mi? Ayriştirma yaratarak bir canavar yaratmak neden?
Bu yüzden HER İKI KESIM DE BİRBİRİNE YANLIŞ YAPTI. Kürtler Türklerle yok yere birbirine girdi ne için? Ingilizlerden Amerikalilardan emir alan bir örgüt ve bunu şova dönüştüren sözde bir lider için. Sizden ricam böyle şeylere itimat etmeyin. Geride bırakmayı ögreneceğiz. Terorist suçlu KÜRT HALKI DEĞIL! O yüzden biz Kürt halkıyla kardeşçe yasayacağız barısacağiz ekmeğimizi bölüsecegiz. Kalan herkes de kuduracak.
Hadi iyi aksamlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Wikipedia bu yüzden engellenmişti galiba.
kb88
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makale
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnsanların kendi akıl melekeleri çalışmıyorsa her yazılana inanmak sitenin değil sizin sorununuz. Her yazanın doğru olmadığı, her bilginin eşitinin bulunmadığı tonlarca site var, inanmazsınız-bildirirsiniz-değiştirirsiniz olur biter.
Kendi filtreleriniz yoksa ve sorgulama yapmadan her şeye inanıyorsanız internet dünyasında olmanızın da bir anlamı yok sanırım.