zxyxyz adlı üyeden alıntı

<script>
$(function() { // document ready
if ($('.hareket-edecek-reklam-divi').length) { // make sure "#sticky" element exists
var el = $('.hareket-edecek-reklam-divi');
var stickyTop = $('..hareket-edecek-reklam-divi').offset().top; // returns number
var stickyHeight = $('.hareket-edecek-reklam-divi').height();

$(window).scroll(function() { // scroll event
var limit = $('#footer').offset().top - stickyHeight - 20;

var windowTop = $(window).scrollTop(); // returns number

if (stickyTop < windowTop) {
el.css({
position: 'fixed',
top: 20
});
} else {
el.css('position', 'static');
}

if (limit < windowTop) {
var diff = limit - windowTop;
el.css({
top: diff
});
}
});
}
});
</script>

Bu kodu tagleri arasına yazarsan dediğin şekilde kullanabilirsin.

Yalnız ''.hareket-edecek-reklam-divi'' ve "#footer" alanlarını kendine göre düzenlemen gerekiyor.

".hareket-edecek-reklam-divi" dediğim alan, reklamı kaplayan div'in classı olacak.. "#footer" ise kayan reklamın duracağı yeri belirtiyor.

Eğer kodlarla yapamam diyorsan Linkteki eklentiyi kullanabilirsin. Gayet kolay ve kullanışlı bir eklenti.

Yalnız adsense olayını ben de bilmiyorum. Sitem için kodladığım yeni temada bu özellik var.. Adsense gerçekten sıkıntı çıkarır mı buna? Ziyaretçiyi kandıran veya anormal herhangi bir durum yok ki :norespond:

Mehabalar;
Sticky yani yapışkan reklamları sadece sitenizin masaüstü formatında ihlale giriyor. Google, mobil için yapışkan reklamlara gözü rahatsız etmediği takdirde izin veriyor. Googlenin politikalarının yer aldığı sayfalarda yazıyor dün okumuştum.

Yapışkan reklamı sadece mobilde gösterebileceğim bir eklenti mevcut mu ya da bir kod. Aradım ancak bulamadım