-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar,
Bloggerda bir blogum var. Daha profesyonel gözükmesi için tema satın almak istiyorum. Themeforestte 20 dolara birçok tema var. Daha önce blogger tema indirdiğimde yerleşim ekranından hiçbir ayar yapılamıyordu. Themeforestten aldığım lisanslı temada da yerleşim ekranı kapanacak mı? Tüm değişiklikler kodlar ile yapılacaksa yine kendi temalarından devam etmeyi düşünüyorum.
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bazı temalar tamamen yerleşimden özelleştiriliyor. Mesela MagOne temasını satın alırsanız kod kısmına girmenize bile gerek kalmıyor. Ama her tema öyle değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Resim konusu size kalmış. Her temada farklı oluyor. Eğer kişisel siteniz (kulanıcı adınız + .com) için tema arıyorsanız o temayı almayın. Daha farklı bir tema alın ve blogger hizmeti satın alın. Blogger kurulum hizmeti konusunda ücretli yardımcı olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@worldww hocam Documentation kısmındaki talimatların kurulumu için 60 tl değermi sizce ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Temayı belirledikten sonra olabilir. Mutlaka yazarım. Evet özel alan adım var. Şuan wordpresste yaklaşık 4-5 tane sitem olduğu için bloggerda devam etme kararı aldım bu temayı alacağım siteyi.