bekirbulut adlı üyeden alıntı

MRCBOX Ne alakası var? Şunu da açıklayayım; TİB, RTÜK gibi kuruluşlar saçmalıktan öteye gidemez. Neden? Çünkü, bu ülke laik bir toprak parçasıdır. Herkes, istediği şekilde internette gezinebilir, ne izlemek istiyorsa, onu izler; devlet dahi karışamaz. Senin özgürlüğünü engelleyemez.

Aile paketleri, çocuk koruma paketleri ne güne duruyor kardeşim? Meğer çocuğuna sağlıklı, temiz bir hayat sunmak istiyorsun; benim özgürlüğüme engel olmadan yapacaksın o işi. Ben ***** izlemeyi severim, sen sevmezsin. Senin sevmediğin bir engeli ben yemek istemem, hiç kusura bakma...

Ek olarak; sakın yanlış anlama, çocuklara ***** izletelim, öyle büyüsünler demiyorum. İlk eğitim, ahlak eğitim aile de başlar. Çocuğuna engel olamıyorsan, o senin bileceğin bir iş...

Devlet karışamaz diyorsunuz ama ezhel şu an içerde nasıl karıştı kendisi bile şaşırmiştır

Aile paketlerinin nezaman youtube de bir videoyu engellediğini gördünüz

Senin özgürlügün benim özgürlüğum yeter artik ne özgürlükmüş bu güne kadar özgür değilmiydiniz özgürüz diye herkez herseyi yapamaz özgürlüğunde bir adabı var herkez soyunup gezsin ozaman özgürlük nede olsa herşeyde özgürlüge sığınıyorsunuz.

Bir solcu olarak: Devlet doğru olanı yapti -1 mübtezel yazın beyler.