bekirbulut adlı üyeden alıntı

WmOptimize Ne kadar kaba bir üslup kullanıyorsunuz? Ben sadece görüşlerimi bildirdim. İşte bu yüzden, sizin gibiler yüzünden; herkes özgürlüğe düştü.

Herkes sizin görüşünüzü savunmuyor diye, onun yapısı öyle, o zaten öyleydi, diyerek insanları sınıflandıramaz, nitelendiremezsiniz. Ayrıca, yaşınızın 31 olduğundan da şüpheliyim.

Neden toplum ahlakını düşünmüyorlar bunun siyasi görüşle alakası yok adamın bize kazandırdığı birşey olsa biz salakmiyiz bukadar yazi yazip mülakaşa edelim müziğini beğeniyorlar haklisiniz 25 yasindasiniz ama sizin dinlediğiniz yerde 15 yaş altı çocuklar var ve özellikle kızlar cinselliğe bu adam yüzünden daha rahat bir tavır aldılar birini sevmek ayrı birşey yanlışını söylemek erdemdir e efendim aileler sahip çıksın çıkmasınlar yazan kimse yok sen engelledin cocuk arkadaşına gittiginde izleyemiyecekmi veya vpn kurup merak edip bakmayacakmı sadece sizin verdiginiz terbiye değil şeytan o an ona hoş gösterir o çocuga 3310 verme gene bir yerden izler o videoyu uyuşturucu kullananlari istanbulda sokaklarda görüyorsunuz hiçmi içiniz acımıyor allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun neyse allah ramazan ayında sizlere ve bizlere doğru ile yanlışı ayirt etme gücü versin.