Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Bot alıp üzerine kasım yapılıp ayrıca beğeni basilıyor biliyorsunuz di mi? 1k farkı küçümsemeyin her 1k takipçinin en az 50 100 beğeni bırakması lazım. Ek olarak bu tür söz sayfaları duygusal sayfaların geleceği yok. Ergen kitle de başka akımlara kapılıyor artık. Gönderilerinizden 750 800 kusur begeni alanlarda var 1k 3k beğeni alıyorum demek ortalama her gönderide en düşük 1k beğeni alıyorum demektir. Ticari olarak cevapladım bunu. Misal 300k hesaplar var 8k 10k beğeni alıyor düşük. Yani hedef kitleye yönelik kasım yapılan her hesap takipçi sayisına uyumlu likelar alır. Bu böyledir. Misal bir sanatçı 300k ile 100k 150k beğeni alabilir. Oyuncu vs.. olmasi surekli göz önünde olmasi da sart degil sanatcidan kastim sanatin herhangi bir daliyla ugrasan insan. Bunun sebebi hedef kitlenin sadece kendisini takip etmesidir.

Bu arada cagri taner hesapları çöptür. Bot basıp like satın alan biridir. Mavi tiki de bu yüzden kaldırıldı biliyor olmalısınız ? :)

Ne sayfası kasalım hocam o zaman? Instagrami gençler kullanıyor onlarda genel olarak hüzünlü moddalar tamam belki geleceği olmaz. Instagraminda yok geleceği facebook 2017 yılında biticek diyorlardı 2011 yılında çok saçma gelirdi bak koskocaman facebook bile bitti ki ınstagramda bitebilir. Biteceğini düşünerek iş yapılmaz bence. Söz sayfasına da kişisel hesap veya kitap tanıtımı için reklam verilebilir.