Bundan yaklaşık 2 Ay önce Sürücü kursuna yazıldım. Yazılı sınav zamanı ücretini ödemiş sınava girmiştim ve yazılıdan geçtim. Ancak kursa herhangi bir kurs ücreti ödememiştim daha önce.

1-1.5 Hafta önce direksiyon sınav ücretleri yatırılmaya başlanıyordu. Bende Ziraat mobilden ödeyeyim dedim ve ziraat mobilden ödemeye çalışırken “Hiçbir borç bilgisi bulunamamaktadır” Uyarısı aldım bende kendimce demek ki sürücü kursu ödemiş diye düşündüm işlerimden dolayıda üstüne düşmedim arayıp sormadım.

Şehir Dışında olduğum için Bugün bir arkadaşıma kurs ücretinin “500” lirasını yolladim kursa vermesi için o da vermiş.

Şimdi ben bunları aradım ve bana direksiyon sınav ücretini ödemediğim için yarın ki direksiyon sınavına giremeyeceğimi söylediler. Bende cevap olarak internetten hala ödenebiliyor gözüküyor ancak ödemeye çalışırken borç bulunmamaktadır yazıyor, Kurs ücretini ödemediğim için benim evraklarımı hazırlamayıp sınava gireceğimi bildirmediniz mi diye sordum. Evet kurs ücretini ödemediğin için bende evraklarını hazırlamadım cevabını aldım.

28 Temmuzda bidahaki sınava girebilirsin dediler. Bende öğrenci olduğum için 28 Temmuzda burda bulunmayacağımı söyledim. Onlarda Sınava gelirsin dediler.


Şimdi benim sinir olduğum kısım hiç kurs ücretini ödemedim diye benim evraklarımı hazırlamayıp sınava gireceğimi bildirmemeleri oldu. Sanki kaçıyoruz, Halbuki bildirmiş olsalar ben ziraatten (sınav yarın olmasına rağmen) hemen şuan ödeyebiliyorum.


Sizce ne yapmalıyım ?