-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web / SEO
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Selam,
Türkiye genelinde sadece "SEO" adına hizmet eden, bilen bilmeyenin topluma katılacağı geliştireceği ve aktif süreçli güncel kalacağı bir platform oluşturma düşüncesindeyim. Bu girişim adına niş domainler satın alındı.
Zamanla bir çok SEO aracıda ücretsiz sunulacaktır.
Kullanılacak alt yapı genel olarak kızlarsoruyor yapısıyla eş değer olacaktır.
Düşünceleriniz nelerdir? Fikir almaya ihtiyacım var.
drmd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam forum mu yani?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazı ağırlık tema arıyorsanız PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web / SEO
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Forum niteliğinde olacak ancak mantık soru cevap şeklinde ilerleyecek. Topluluk mantığı zaten destek amaçlı aksiyon gerçekleştiren yapıya denir.
dikkat ederseniz kızlarsoruyor şeklinde bir yazılım hazırlanacağını belirttim.
drmd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
E dediğiniz proje zaten burada uygulanıyor ben de onu ima ettim :) yapın, destekleriz. İş icraatte. En son ekolay sözlük ortaya konuldu. Hergün içerik girip destek oluyoruz. Siz de yapın, destekleriz.
Yazı ağırlık tema arıyorsanız PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web / SEO
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Eyw farkındayım burada destek sürecinin gerçekleştiğini benim belirtmek istediğim yapı şu şekilde sadece SEO adına oluşan bir topluluk olacak. Ekstra hit alınacak diye farklı kategoriler vs sunulmayacak. İler ki süreçlerde SEO araçları gibi insanların isteklerini kolaylaştıracak gelişimlerde sunacağız ücretsiz olarak.
Desteğiniz için ayrıca teşekkür ederim!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence SEO konusunda soru cevaptan çok kullanıcıların eğitime ve gerçekten öğrenmeye ihtiyacı var. Bence soru cevap olsun ama en azından sub domain bile olsa bir seo ile ilgili eğitim bölümü olsun. Ordaki makalelerden kendini geliştirenler soru cevap bölümünden de soru sorarlar. Bana göre daha mantıklı olur. Projeyi hayata geçirin destekleriz tabii ki.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web / SEO
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ercany adlı üyeden alıntı
Bence SEO konusunda soru cevaptan çok kullanıcıların eğitime ve gerçekten öğrenmeye ihtiyacı var. Bence soru cevap olsun ama en azından sub domain bile olsa bir seo ile ilgili eğitim bölümü olsun. Ordaki makalelerden kendini geliştirenler soru cevap bölümünden de soru sorarlar. Bana göre daha mantıklı olur. Projeyi hayata geçirin destekleriz tabii ki.
Yakından ilgilendiğiniz için öncelikle teşekkür ederim. Belirttiğiniz gibi en büyük hayalim SEO adına 1 2 uzman kişiden destek alarak eğitim söz konusu, kaliteli içerikleri barındırmak. Hatta adım adım bir kitap serisi niteliğinde. Güzel Düşünceler Ayrıca Tekrar Teşekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.