Kategoriyi tamamen kendin bulacaksın, tamamen senin hayal gücüne bağlı, Google Anahtar Kelime Planlayıcısında hayal ettiğin konuyu kelime olarak aratıp , aratma hacmine bakarak aşağı yukarı yorumlayabilirsin.

Bu konu senin veya başkasının herhangi bir hobisi üzerine olur, hizmet sektörü üzerine olur, sağlık , spor , sanat aklına gelecek her konuda olabilir.

Dediğim gibi tamamen hayal gücü, günlük hayatta biriyle konuşurken bile ağzından çıkan kelimelere odaklan, hemen konu olarak bir kenara / telefonuna not al ve 1-2 hafta bu şekilde araştırmaya ayır.

Çok basit bir örnek vereyim;
Bir arkadaşınla aranda geçen bir diyalogda şöyle bir cümle duydun;
"İş başvurum pek iyi geçmedi , biraz moralim bozuk"

Burada "iş başvurusundan"; iş başvuru örnekleri, işe başvururken gerekli belgeler, mülakatta sorulan sorular ve cevapları" gibi bir çıkarım yapabilir, "biraz moralim bozuk" dan psikoloji kategorisi > depresyon > depresif hastalıklar - depresyon çeşitleri ve bunların alt dalları gibi gibi gibi.

Çok basit bir cümleden birkaç kategori çıkıyor, sonrasında bunları google da aratacağı şekli ile anahtar kelime planlayıcısından arama hacimlerini öğrenerek bişeyler yapabilirsin.

Yada aklında belirli bir konu, yazmaktan keyif alacağın bir konu varsa direk o alana yönelebilirsin.

Amerika, Kanada, Yeni Zelanda, İngiltere vs. ülkelerden hangi kategoriden alırsan al gelirlerinin "tatmin ettiğini söylüyorlar".Net bilgiyi gelir sağlayan İngilizce site sahipleri verebilir.

Nacizane tavsiyelerim.