Hocam indirdim. Kullanacağımı zannetmiyorum ama kenarda durur arada bir bakıp eleştirilerimi tarafınıza bildiririm.

Birinci tavsiyem, uygulama içi reklam yerleşiminizi yanlış buluyorum. Birçok mobil uygulama hazırlayan birisi olarak bunu söylüyorum. Fixed Bottom model reklam sizin için kazanç değil zarardır, kullanıcıyı kaçırır. Tam ekran reklamı da sizin için tavsiye etmem. Tavsiyem, uygulama içinde kullanıcı akış içinde gezerken iki post arası reklam koymanızdır. (Her iki post arası değil tabii ki :) Arada bir postlar arası reklam)

İkinci tavsiyem yurt içine değil de yurt dışına yönelmeniz olacaktır. Türkiye'de ciddi rakipleriniz varken reklam masrafınız çok fazla olur. Yurt dışında tutunmanız daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.

Üçüncü tavsiyem sabırla devam edin. Uzun bir süre cebinizden ciddi miktarda para çıkacaktır ve kısa vadede istediğiniz parayı kazanacağınızı zannetmiyorum.

Dördüncü tavsiyem bir eksikliği gidermeniz yönünde. Bir sosyal ağ inşa ederken temelde yapmanız gereken iş kullanıcıları karşı karşıya getirmektir. Mesela Instagram'da keşfet sistemi ile kullanıcılar ilgi alanlarına yakın post'lara ulaşabiliyorlar. Böyle bir sistem kurmanız bana kalırsa mecburiyet. Bu konuda bir şeyi de eklemek istiyorum. Kullanıcının takipçilerini, bir gönderinin beğenenlerini görülmüyor. İnsanlar bunları önemser, bakmak ister, inceler vs.

Beşinci tavsiyem, misyonunuzu ve vizyonunuzu belirleyinki insanların rakipleriniz yerine sizi tercih edip kullanması için bir sebep olsun.