Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Paranız yoksa şu anki dolar kuruyla o dediğinizi yapamazsınız. Varsa da senelik bir 40 50 bin tl gider


Senelik 20 25 Civarı karşılanabilir ailem tarafından ama gidersem zaten işe gireceğim o yüzden daha kolay olur diye düşünüyorum. ?

miniajans adlı üyeden alıntı

Eğitim olarak değilde Erasmus'un bir dalı olan Erasmus Plus önereceğim. Ancak sen ilk şeyden 1-0 geriden başlıyorsun. Eğer amacınız yurtdışında ingilizce öğrenmek ise kesinlikle Türkiye'den arkadaşınızla gitmemek olacaktır. Çünkü ne kadar kendinizi sıkarsanız sıkın Türkçe konuşmaya devam ediyorsunuz. Size Avrupa Gönüllü Hizmeti'ni araştırmanızı tavsiye ediyorum. Konaklama yerini AB karşılıyor, cep harçlığını, uçak biletinize kadar her şeyinizi AB karşılıyor. Sizin yaptığınız şey ise sosyal sorumluluk projesinde gönüllü hizmet etmeniz.


Anladım. Bir inceleyeceğim.

Private adlı üyeden alıntı

Hocam şuan dil bilginiz düzeyi nedir ? Oradaki üniversiteler dil.bilgisi istiyor eğer bilgisiniz yoksa kursa başlamanız gerekir 1 yıl hazırlık olacak şekilde kursta bu dili bildiğinizi belgelemek gerekecek.

Eğer ki imkânınız varsa tabiki gidin sizin faydaniza ama imkânınız yoksa şuan ki dolar kuru yüzünden yurtdışında okumak baya zor ve pahalıya gelir.


İngilizce A1 diyelim. Zaten 1 yıl hazırlık kısmını göze aldım o yüzden sorun değil.