Siz site haritanızda 1200 içerik adresi var diye hepsini eklemek zorunda değil. hepsini bir anda eklemez ekleyemez zaten her şeyin bir algoritması mevcut. hop ben özgün yazıyım üstte çıkıyım değil artık her site açan birinci sırada yada ziyaretçi akımına uğrayacak bir kaide yok her şeyin bir bedeli vardır örnek veriyorum bir kadın sitesi diyelim. özgün makale + sosyal medya + etkileşim + reklam + çekiliş gib gibi şeyler yapacaksınızki ziyaretçi sayınız çoğalsın ziyaretçi sayısıyla beraber otoriteniz zaten artacaktır. bununla beraber sıralamalar da yükseleceksiniz. yandexe ekleyin haritanızı sonuç daha kötü olacaktır. zaman verin. sitenizi güncel tutun botlar ziyaret etsin doğal bir şekilde zamanla hepsi dizine eklenecektir. serp sonuçlarında sınır yoktur. binlerce indexi olan site mevcut önemli olan marka haline gelmek site açmak için site açmak değil gelir elde etmek istiyorsunuz gelir elde etmek için domain + hosting + makale ücretinden daha ilerisine gitmiyorsunuz biraz geniş çaplı bakın devir marka olma devri.

(biraz sert bir ağızla anlatım gibi gözükebilir öyle değil :) teknik detaylara inmek istemedimki herkes anlayacağını anlasın diye)