glockmae Tip de konuşma da bir yere kadar mühim olan ne yazık ki para ^^ Üniversiteye kadar tabiri caizse ağzı laf yapan işi götürür. Sonra yavaştan tip ağır basarken bir bakmışsın 20-22 yaş aralığında kızlar yavaştan günümüzü kavramaya başlayıp, dersler yavaştan zorlayınca bir bakmışsın her şey para olmuş ^^ Yani artık ne tip ne konuşma parası olan deparı atıyor. SelimE Hocam konuyu biraz baltaladık ama kusura bakmayın ^^ Hoş geldiniz bu arada
Estağfurullah hocam hoşbuldum sağolun, tanışcaz makara yapacaz burada da sürekli iş ve para konuşmaya gerek yok :D
Üniversite olayı nasıl oldu hocam? Tek dönem için mi gittiniz yoksa üniversitesiyi tamamen mi orada okuyacaksınız? Birde insanlar nasıl? Benim tanıdığım bir çok Rus kaba nadir bir kaç tane iyi olanları var.
Ben komple üniversiteyi burada okumaya geldim. Baktım Türkiye'de teknoloji ve yazılım namına tabiri caizse bir halt olacağı yok, yazılım konusunda gelişmiş, maddi olarak da karşılayabileceğim bir yeri istedim diyebilirim.
İnsanlar beni aslında yanılttı. Ben de hep çok kaba olacaklar tanışamayacan edemeyecen diye diye geldim buraya kendi kendime. Ancak tanışma esnasına kadar herkes bahsedildiği gibi asık suratlı robot gibi gezse de sonrasında çok neşeli, cana yakın ve yardımsever olduklarına şahit oldum. Ya da bana öyleleri denk geldi.