Peki hocam biz sadece türkçe biliyoruz derdimizi anlatacak kadarda ingilizce, rusyaya gelsek yaşayabilir miyiz? Yani dili öğrenebilir miyiz? ne kadar zorlanırız?
Merakımdan soruyorum rusyaya gelme gibi bir niyetim yok :D
Merakımdan soruyorum rusyaya gelme gibi bir niyetim yok :D
Hocam öğrenilir öğrenilmesine de öyle 3-5 ayda öğrenilecek bir dil değil. Bir kelimeyi yanlış ek ile değiştirsen tüm cümleyi değiştirmen gerekiyor. :D
Ben farklı bir şey sormak istiyorum. Putin'in; Sovyet Rusya düşüncesini,kültürünü devam ettirdiğini düşünen halk var mı? Rusya halkı ne düşünüyor?
Ben şu ana kadar Putin'i sevmeyen birine denk gelmedim. Yaşlı kesim çok nadir de olsa SSCB dönemini özlediğini belirtiyor. Ben Tataristan bölgesindeyim ve Ruslar ile en çok savaşmış bölge geçmişte. Ancak Putin ile ters düşme durumuna, karşı görüşte olanla en azından ben tanışmadım.
Beni yanına alsana hocam. Çalışır eve ekmekte getiririm :D
Vizeyi alabilirsen beklerim hocam her zaman :D
%30 35 gibi anket yapmışlardı SSBC yi destekliyordu halk. Putin faşist bir diktatörden öte bir şey değil. Sosyalistler sevmez putini. Muhalif liderleri susturup hapse attıracak kadar cani biri. Bakmayin siz rus ekonomisi vs.. berbat durumda aslinda. Bugün usa ile rusya savaşsa yerle bir eder amerika rusyayı. Kültür olarak hiç sanmıyorum devam ettiklerini tanıdıgım birçok rus asimile olmuştu yeni faşist düzen tarafından.
Ben siyasetten pek anlamam ve içli dışlı değilim. Ancak faşistlik sergileyen bir topluluk görmedim. Saf Rus bölgelerinde, Moskova Peter gibi, belirli bir şekilde olduğunu söylüyorlar. Onun dışında bir şey diyemem maalesef.