-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar herkese,iyi akşamlar.
Yakın zamanda bir site açmayı planlıyorum,sitem için anahtar kelime araştırmalarına başladım yalnız kafama bir şey takıldı.Google anahtar kelime aracını kullanarak aranma hacmi ve yaklaşık reklam ücreti bilgilerini dikkate alarak alan adı seçimimi yapacağım.Yalnız ben şöyle bir şey duymuştum,anahtar kelimeyi googleye yazın en üstte sponsorlu arama sonuçları çıkmazsa o kelimeden reklam verilmemiştir dolayısıyla o kelimede reklam alamazsınız,o ücrete kanmamak gerekir diye.Bu ne kadar doğru? Çünkü güzel bir kelime bulduğumu düşünüyorum aranma hacmi ve reklam ücreti iyi gözüküyor oldukça ama googleye kelimeyi yazınca sponsorlu reklam çıkmıyor.Bu yüzden sizlere bir sormak istedim.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çok teşekkürler.
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
AdWords üzerindeki reklam ücretleri yanıltıcı olabilir hatta bizleri bir paradoksa sürükleyebilir.
Çünkü:
Tıklama başı maliyeti yüksek olan kelimeler için reklamverenler her zaman reklam yayınlamayabilir. Bu nedenle sponsorlu reklamlar göremeyebilir, yüksek TBM beklerken boş kalmasın diye yayınlanan reklamlarla karşılaşabiliriz.
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bir aracı olduktan sonra emin olmanın bir yolu olduğunu düşünmüyorum. Bilen arkadaşlar paylaşır umarım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hangi kelimeye daha once kimler ne kadar tbm ile reklam vermis ya da suan reklam verile kelimeleri gosteren bi site soylemisti arkadasin biri.. favorilerime eklemistim buldugumda yazarim
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet Reklam Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Reklam verenler için o rakamın net olmadığını belirtmek isterim. Tbm'i etkileyen hayli fazla faktör var.