Kendi adınıza olan hostgator hesabınızda eşinizin kartı ile işlem yaptığınız için böyle bir sorun yaşanmış sanırım. Bu **************lık önlemidir. Özellikle yabancı firmalar daha doğrusu avrupa birliği yönergeleri bu konuda oldukça duyarlı ve sert.
Siz "sıradan bir domain ve host alıyoruz ne gerek var böyle şeylere" gibi düşünebilirsiniz ama bu işler böyle dönmüyor maalesef. Bu adamlar bu tür şeyleri uygulamazlarsa büyük cezalara maruz kalıyorlar.
Çok önceleri Godaddy'de benim başıma böyle bir şey gelmişti. Satın aldıktan 3 gün sonra kurduğum siteyi bile silmişlerdi. Godaddy benden kartın ön arka görüntüsünü, kart sahibinin ve benim kimlik ön arka yüzünü istedi. Ben de hepsini önemli kısımları kapatarak gönderdim ve hesabımı açtılar tekrardan kurulum işlemleri yapmıştım siz düşünün. O olaydan sonra sadece kendi kartlarımla işlem yaptım.
Eğer kimlik gibi bilgileri istiyorlarsa gönderebilirsiniz ve isterseniz tcno gibi alanları kapatın. Kapatmasanız bile herhangi bir sorun olmaz korkmayın.
Hostgator sağlam bir firmadır ben şuan kullanmaktayım. Yani firma ile ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.