Ben size gönderin demiyorum. Dünyanın en büyük host firmalarından birine saçmalık demeden önce avrupa birliği yönergelerini okuyun. Pazardan elma, armut satın almıyorsunuz. Bu işler sandığınızdan çok daha ciddi.

Daha önceki firmalarınızda nasıl alışveriş yaptığınızı bilmediğim için yorum yapamam. Fakat sadece host ve domain firmaları değil paypal, adsense gibi siteler de belli bir süre veya olaydan sonra kimlik belge görüntüleri istiyor. 10 yıldır bu işler içerisindeyim güvenilir bir çok büyük firmaya da kimlik belgelerimi gönderdim. Bir şey yapabilmeniz için zorunlu. Bu zamana kadar da hiç bir sorun yaşamadım hiçbirisiyle.

Şuan türk firmalarından bile host ve domain almak için TCKNO, adres gibi bilgiler isteniyor ve zorunlu. Bu bilgileri oraya yazarken sıkıntı olmayacağını düşünüyorsunuz da kimlik görüntüsünden mi bir sorun olacağını düşünüyorsunuz?

Son olarak ben kesinlikle ama kesinlikle gönderin demiyorum. İstediğinizi yapmakta özgürsünüz tabi ki. Ama yaptığınız bir paranoyadan başka bir şey değil. Bu firmadan başka illa ki bir yerde yine bu tür olaylarla karışalaşacaksınız maalesef.

iyi forumlar.

edit: Mantık olarak istediğiniz karttan alışveriş yapabiliyor olmanız lazım evet fakat kurallar sizin istediğiniz gibi olmuyor maalesef. Sanal ortamdayız ve herkes sizin gibi iyi niyetli olmayabiliyor.