hocam hiç yapmadıysam 50 kez yaptım kurulumu ama sonuç aynı, olumsuz. php sürümünü de 5,6 yaptım yine aynı. kurulum adımlarında belirtilenleri aynen denedim defalarca, acaba anlamadığım yerler oldu mu diye farklı şekillerde de denedim yine olmadı. her defasında sql dosyasını ikinci kez import etmede already exists hatası aldım bazı sütun ve tablolarla ilgili.
Allah rızası için artık biri yardım etsin şunu halletmeye... kendimce sorun ihtimali olarak tepit ettiğim 5 maddeyi de şöyle yazıyım:
1- Diyor ki upload içindekileri ana dizine yükleyin. ana dizinden kasıt ftp içinde varolan httpdocs mu yoksa bir üst dizini olan "/" mi?
2- Ayrıca upload klasörünün içindekileri mi yükleyeceğiz burda bahsedilen dizine yoksa upload klasörü de yüklenecek mi?
3- md5 oluşturmak gerektiğini yazılmış ve domainadi.com-sunucuipadresi-21phphaberci21 şeklinde örnek verilmiş. bunlardan herhangi birini mi yazacağız yoksa domain.com-ipadresi-21phphaberci21 şeklinde tamamını mı yazıp md5 oluşturacağız? ve md5'te 4 tane sonuç çıkıyor birinci sıradakini mi alacağız?
4- 777 yazma izni konusunda upload klasörü için klasör ve alt kalsörler denmiş cache için klasör ve dosyalar demişsiniz, yani ikisinde de tüm alt klasör ve dosyalar seçeneğini seçmek yerine belirtileni yapacağız değil mi?
5- bu adımdan sonra sql dosyasını upload edin denmiş. bir kere upload etmiştik, bu adımda tekrar mı upload edeceğiz? ve edince içe aktarmıyor hata veriyor