negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önümüzdeki 3 ay içinde ak kara belli olacak. İnşallah kimse keşke demez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Diğer şirketler de mi halka arzla satılmışmış :d siyasi görüşüm doğruluktan yana olmakla beraber başımızdaki insanları sevmem ancak karalama yapacaksanız bildiğiniz şeyleri anlatın. Kulaktan dolma bilgilerinizle geliş milletin aklını bulandırmayın.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Ekonomist
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aselsan hisseleri ikincil halka arzın tamamlanmasının ardından, ilk işlem gününde %11 oranında değer kaybı
yaşadı. ancak bu durumun nihai olduğunu düşünmüyorum, teknolojik olarak ciddi atılımlar yaptılar, özellikle seçimlerin ardından bu hissenin tavan yapacağını düşünüyorum.
Hayat sıradan bir bakış açısıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Ekonomist
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aslında hala en değerlisi ama toparlanması gerek, ilaveten şu an Türkiye borsası yatırım için hiç uygun bir yer değil, eskiden kişiler yatırım yaptığında para kazanıyordu, şimdi herkes dolar - altın alıyor, bu bile başlı başına ülke ekonomisinin ne denli kötü durumda olduğunun kanıtı aslında.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hayat sıradan bir bakış açısıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi İsteği ile İşsiz
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hissenin halka arzı ile satılması farklı birşey. Aselsanı devlet değil şirket yönetimi halka arz eder. Benimde aselsandan hissem var satın aldım. Benim şirket ile ilişkim aldığım hisse (lot) başına verdiğim fiyatın düşüp çıkması kazandırır yada kaybettirir . Şirket zarar ettiği halde ben kar edebilirim yada şirket kar ettiği halde ben zarar edebilirim. Şirkette kimsede gelip kardeşim senin bizde hissen var gel bu zarar a yada kar a ortak ol demez. Şirket yönetimi karar verirse uygun görürse kar üzerinden hisse sahiplerine pay verir.