Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Herkese merhaba,
İnternete farklı noktalardan erişiyoruz. Geçtiğimiz yıllara nazaran teknolojinin ilerlemesi ve yüksek hızların daha kolay ulaşılabilir olması belirli miktarda paket değişikliğine gitmemize neden oldu.
Evinden işini yürütenler, oyunlar için yüksek paket tercih edenler, iş yerinde her şeyim tamam evde internet olmasa da olur diyenler için genel bir anketim var. Bu sonuçla birlikte güncel bir veri elde etmiş olacağız.
Webmaster yoğunluklu olan forumumuzda evinizde kullandığınız internet hızı hangi aralıkta?
Önemli not: İş yerinizde yahut farklı bir noktada aldığınız hızdan çok ev içerisinde kullandığınız paketi işaretlerseniz sevinirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
+905522831523
https://seodunyam.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
10mbps den yukarısını göremedim daha evimde :) 100 metre yukarımızda sitelerde fiber internet var bizim caddemizde yok, muazzam bir olay değil mi? :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Kablo ile bağlandığımda kullandığım hızın 3-5 Mbps fazlasını alabiliyorum. Aldığınız paketin karşılığı hizmet olarak sunulamıyorsa kesinlikle hizmet sağlayıcınız ile görüşmenizi öneriyorum. Dolaba olan uzaklığınız yahut altyapınız ile alakalı olmayan bir çözümü olabilir.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yeninesil44 adlı üyeden alıntı
Anket işaretlerken bile sövüyorum bi yüzümüz gülmedi şu internet konusunda 2 adet super online var evde kişi başı internet bağlıyoruz :(
seninki yine 2 benim internet 1in altında :D
4 kişi bu mesajı beğendi.
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
0.95 Mpbs hız alıyorum. Şaka gibi ve artık alışmış durumdayım. Yukarıda 40 ları görünce vay beee diyorum cidden. Sağlayıcıyla görülmelerim yıllardır var ve hep aynı terane. Altyapınız desteklemiyor. Yıl olmuş 2018 halaa daha 8 Mpbs hız desteklemeyen altyapı kullanıyorlar. Bu rezillik yetmiyormuş gibi gece genelde kullanmadığım saatlerde bir gram internet hızımın trafiğini bile alıp yönlendirme yapıyorlar elde avuçta bir şey kalmıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.