Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Superonline standart paketlerde upload konusunda gayet başarılı ve testlerime göre diğer sağlayıcılardan daha stabil. Firmayla görüşmenizi öneririm. Havuzda çok kullanıcı yoksa kablolamaya bağlı olarak böyle değerler görüyor olabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Metin Başkan ne demem lazım hemen ticket atayım :)
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
V** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
KeremYknd Dostum 5-6 sene önce ************* kullanıyordum. 3-5 mb leri görünce şükür ediyorduk. Fiber geldi, bulunduğum tüm bölge superonline a geçti. Türk ******* şubelerinde sözleşme iptali için kuyruklar oluştu. İptel eden edene. Cayma bedeli ne kadar çıkarsa onu da super online ödeme sözü verdi ve ödedi. İnanır mısın 5-6 senede en fazla 2-3 kere aramışımdır superonline müşteri hizmetini. Ayrıca şu ana kadar gördüğüm en iyi müşteri hizmetlerine sahipler. Türk ******* müşteri hizmetleri ile akraba olmuştuk artık. Ayda en az 3 kere arıyordum. Fiyatları da ucuz değil di zaten. Kısacası şu an fiber dışında bir internet düşünemiyorum. Bunun altında verilen hizmeti de vatandaşa eziyettten başka bir şey olarak düşünmüyorum. Bizi nelere mahkum ettiler. 1mb ile bağlanan arkadaşım var . Bu nedir yaa! Umarım herkes min 25mb bağlantı hızına sahip olur. Bu arada100mb bağlantı ve 175 gb AK karşılığında 95 tl ödüyorum. AK bitince min 24 e düşüyor yeni kanunara göre. Ama 24 mb lik paketlerden de herkes çok memnun. Umarım herkese fiber nasip olur.
instagram/butarzharika
web/butarzharika.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
18 ile 27 arasında. 8den düşük olanlar neden hala servis sağlayıcı değiştirmemekte ısrarcı ve indirmeler için 2-6 asistan’ı kullanmıyor? AKK bittiğinde bile tatmin edici hızda internet hizmeti alıyorum. SuperOnline ❤
.
bturaan
önceki rumuzum : tamideal
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Tanıtım Yazısı Satışı
-