Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Onaylı üye sistemi aktive edilse yeterli. Mavi tikli üyelik gelmeli


Aynen onaylı üyelik şart. Adam tüm kimlik bilgilerini verirse ve onay alırsa zaten o kişi insanları dolandırmaya cesaret edemez.

Bu sayede hem komisyon sorunu yaşanmaz hemde güvenle ticaret yapılır.




Not: konudaki soru güvenli ticaret getirilsin değil. Wmaraci ticaretten komisyon alsın tarzındadır. Oy kullananlar buna dikkat etsin!


Birde burada baya kargaşa olur. Mesela seo çalışması yapılır alan kişinin sitesi çok hızla yükselir sonra bir bahane uydurarak hizmeti beğenmediğini söyler ve ödemeyi yapmaz.


Mesela biri makale yazar veya tercümanlık yapar. Kişiye teslim eder. Alan kişi bir noktalama işaretini veya bir harfi bahane ederek beğenmediğini söyler ve odemeyi yapmaz.


Veya adam adsense hesabını satar. Alan kişide memnundur sonra satan kişi geri çalar.

Bu yöntem bir çözüm olmaz. Mesela alıcı rastgele birinden adsense hesabını almak yerine benden almayı tercih ediyorsa bu benim 40'ın üstündeki ticaret puanıma, konulara benim için yazılan teşekkür mesajlarına, satışlarımla ilgili referanslarıma, forumu aktif kullanmama, buradaki herkesi ailem gibi görmeme ve sizlere verdiğim güvendendir.

Eğer forumda en azından tc onayı olmayan kişiler ve belli süreyi doldurmayan veya ticaret puanı belli sınırı geçmeyen kişilerin ticaret yapması engellenirse ben inanıyorum ki Wmaraci çok iyi noktalara gelecektir.


Ayrıca sizin dediginiz yöntemle kimse kimseye komisyon vermez, olabilecek kargaşalar engellenir ve bu kadar zahmetli iş için boşa zaman harcanmaz.


.