MeMo adlı üyeden alıntı

sizin hızı alalım :)) bu arada fiber internetde benim bildiğim kadarıyla up down hızı bir birine yakın olmalı resimlerde 50mb/s down 4mb/s up falan var neden boyle ?

İş haricinde 2 tane aboneliğim var birisi Türk ******* Hipernet diğeri ise Superonline. Sürekli kablo ile bağlantı sağlıyorum. Hipernet paketim 35 Mbps ve kablo ile 40 civarı görebiliyorum. (Dolaba fazlasıyla yakınım ve hız kendisini gerçekten güzel hissettiriyor.)

Superonline ise Fiber paket. Sağladıkları hizmetten fazlasıyla memnunum.

Standart paketler için download ve upload birbirine denk olması mümkün değil. Türkiye'de genellikle 3 Mbps ile sınırlandırılıyor. Daha fazlası için için farklı dedicated çözümler mevcut.

EmrahDD adlı üyeden alıntı

Metin merhaba,
bugün superonline ile görüştüm bulunduğum bölgede adsl mevcut dediler :/ 16MBS sunabiliyorlar ancak
peşi sıra turk ******* ile de görüştüm bulunduğum bölgede hipernet olduğunu belirttiler tarifeye göre şekillendirmek bana kalıyor
superonline tercihimdi fakat adsl uğraşmak istemiyorum telefon abonelik vs.
sanırım turk ******* fibernet/hipernet ''S'' paketi bana göre

Hipernet için ADSL modem yeterli kalmayacaktır. Altyapı için sinyal üzerinden ölçüm yaparlar. Binaya ve eve gelen hatta problem yoksa kesinlikle Hipernet'e geçmeni tavsiye ediyorum.