Merhaba, oyun hilesi satışı işine girmek istiyorum. CSGO üzerine hile satışı yapacağım. Bilemiyorum belki hile değil de oyuncu yardımcısı gibi bir yazılım da yapabilirim. Yani oyunlar üzerine eklenti satacağım bir web sitem olacak. Wolfteam üzerine geçen aylarda 3 tane hile sitesine ceza gelmişti. Fakat CSGO nun türkiye de wolfteam gibi hakları var mıdır? Birde ödeme yöntemleri vergi kaçırmamak için şahıs şirketi açmak istiyorum. Bilgisayar ve yazılım üzerine liseden kalma iş yeri açma belgem var. Bu belge sayesinde şahıs şirketi açma sırasında herhangi bir ücret indirimi falan olur mu? Zaten hile satışı yasal değilse şirkette kurmamın mantığı yok.
Birde şunu eklemek istiyorum. Şuan CS:GO üzerine hile satışı yapan firmaların (googlede ilk sıralarda çıkan firmalar) kendi isimleri üzerine vergi levhaları bulunuyormuş. Eğer ilk paragrafıma hayır yasal değil cevabı verirseniz bu şirketler nasıl satış yapabiliyor ve şirketlerini hile üzerine nasıl açmışlar? (şirketlerden çoğu 5 yılı aşkın süredir aktif)