KeremYknd Dostum 5-6 sene önce ************* kullanıyordum. 3-5 mb leri görünce şükür ediyorduk. Fiber geldi, bulunduğum tüm bölge superonline a geçti. Türk ******* şubelerinde sözleşme iptali için kuyruklar oluştu. İptel eden edene. Cayma bedeli ne kadar çıkarsa onu da super online ödeme sözü verdi ve ödedi. İnanır mısın 5-6 senede en fazla 2-3 kere aramışımdır superonline müşteri hizmetini. Ayrıca şu ana kadar gördüğüm en iyi müşteri hizmetlerine sahipler. Türk ******* müşteri hizmetleri ile akraba olmuştuk artık. Ayda en az 3 kere arıyordum. Fiyatları da ucuz değil di zaten. Kısacası şu an fiber dışında bir internet düşünemiyorum. Bunun altında verilen hizmeti de vatandaşa eziyettten başka bir şey olarak düşünmüyorum. Bizi nelere mahkum ettiler. 1mb ile bağlanan arkadaşım var . Bu nedir yaa! Umarım herkes min 25mb bağlantı hızına sahip olur. Bu arada100mb bağlantı ve 175 gb AK karşılığında 95 tl ödüyorum. AK bitince min 24 e düşüyor yeni kanunara göre. Ama 24 mb lik paketlerden de herkes çok memnun. Umarım herkese fiber nasip olur.