[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif]WebSultan V.2 İndex Tasarımı
[/FONT]
[COLOR=#000080][FONT=Tahoma]İndexin Yapımcısı:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000080][FONT=Tahoma]Türkçe Çeviri:[/FONT][/COLOR] English & Türkçe
İndex[COLOR=#000080][FONT=Tahoma] Güvenlimi ?:[/FONT][/COLOR][FONT=Tahoma] Güvenli [/FONT]
[COLOR=#000080][FONT=Tahoma]Türkçe Karakter Uyumluluk:[/FONT][/COLOR][FONT=Tahoma] %100 problemsiz[/FONT]
[COLOR=#000080][FONT=Tahoma]Test Durumu: [/FONT][/COLOR][FONT=Tahoma]Denemiştir - Sorunsuz [/FONT]
[COLOR=#000080][FONT=Tahoma]WebSultan Eklentisinin Versiyonu:[/FONT][/COLOR][FONT=Tahoma] WebSultan V.2 İndex Tasarımı[/FONT]
[FONT=Tahoma]
[/FONT]
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif]
[/FONT]
[COLOR=#000080][FONT=Tahoma]İndexin Açıklaması:[/FONT][/COLOR][FONT=Tahoma] Biliyorsunuzki WebSultan'ın kullandığı 2. indextir. Ben çok memnundum fakat farklı projelerimiz nedeniyle bu indexi kaldırdık , kullanmak isteyen arkadaşlar için yararlı olacağını düşünüyorum.[/FONT]
[COLOR=#800000][FONT=Tahoma]Not:[/FONT][/COLOR][FONT=Tahoma] İndexi yükledikten sonra bir teşekkürü esirgemeyin :rolleyes:[/FONT]
[COLOR=#000080][FONT=Tahoma]İndexin Kurulumu:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#800000][FONT=Tahoma]1)-[/FONT][/COLOR][FONT=Tahoma] Ekteki dosyaları rardan çıkartın[/FONT] [ Rar Pass : WebSultan | Webmaster Sitesi | Webmaster Forumu şeklinde ]
[COLOR=#800000][FONT=Tahoma]2)-[/FONT][/COLOR]index.php veya index.html kullanıyorsanız indexe göre değiştirin.
[COLOR=#800000][FONT=Tahoma]3)-[/FONT][/COLOR]Dosyayı FTP'nizin anadizinine atınız [ örneğin public_html veya www klasörü ]
[COLOR=#006400][FONT=Tahoma] İndex ile İlgili Klasik Sorun & Çözümler:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#FF0000][FONT=Tahoma]
1)-[/FONT][/COLOR][FONT=Tahoma] İndeximizin zaten demosu bulunuyor ama yinede bununla ilgili soru sormak için WebSultan >> WebSultan Grafik Bölümü >> İndex Tasarımları bölümünü ziyaret edebilirsiniz.[/FONT]
[FONT=Tahoma][COLOR=#ff0000]Rar Şifresi : [/COLOR][/FONT]
www.websultan.net
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif][SIZE=5]DEMO | İNDİR[/SIZE][/FONT]