-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam dediğim gibi 4.5 ay için çok az bi hit günlük 200 küsür falan olması lazım reklam yerleşimini iyi yapsanız bile kazanmanız zor hit arttırmanız lazım adwords reklamlarını tavsiye ediyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://www.oneriajandam.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam gördüğüm yazılarınız kısa ve tema kısmında değişiklik yapmanız tavsiye edilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Organik trafik; kaliteli içerikler ile mümkündür. Belki yavaş ama doğru olan yöntem budur.
Sadece sosyal medya trafiği ile ziyaretçi çekmek pek mantıklı bir yaklaşım değildir.
Yabancı kaynaklarda izlediğim sitelerin çoğunluğu genelde 600 kelime üzerinde makaleler yazıyorlar. Hatta abartılı olanlar da var ve inanın ben bir çoğunu okurken sıkılmıyorum.
Yazı ne kadar kısa ve özensiz olursa ziyaretçinin sayfada kalma olasılığı o kadar düşük olacaktır. Halbuki bir yazınıza özen gösterdiğinizde sitenize gelen ziyaretçi diğer yazılarınıza da göz atmak isteyecektir. Bu da sitede kalma oranını yükseltir.
Tabii ki sadece kaliteli içerik yayınlamak çözüm değildir. Site hızlı açılmalı, mobil uyumlu olmalı (özellikle son dönemde google mobil trafiğe ağırlık vereceğini açıkladı) ve ssl olmalıdır. Tema seçimi de burada önemli rol oynuyor her açıdan.
Bu arada, yeni bir sitenin adwords reklam vermesini kesinlikle tavsiye etmiyorum.
İyi forumlar herkese.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Aslında bu işler biraz taktik ve insan psikolojisini anlama işi güzel kardeşim.Yoğunluk durumuma göre sana güzelce bu durumu açıklayacağım.Belki yeni bir konu bile açabilirim,faydalanabilir buradaki herkes :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hemen cikma oraniniz n11 morhipo vs kafa tutacak kadar iyi?? Dalga gecmiyorsaniz bence de reklam yerlesimi problemli
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Reklam yerleşiminiz felaket. Sanırım adsensenin otomatik yerleşimini kullanıyorsunuz, az önce girdiğim bir postta reklamların üçünün de sidebarda olduğunu gördüm, bu yanlış. Reklamları yazının üstü, altı ve ortası olarak üçe bölmeli ve eğer makale uzunsa diğer reklamları da sidebara eklemelisiniz. Reklam yerleşimini elden geçirin.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.