AdaletinSesi yaşınız benden büyük abi diyerek başlayayım, Abi yıl 2015 yada 2016 olması lazım 5 kişilik bir ekiple sanalbaro.com domainini bizden ben aldım. Ekiple beraber özellikle şehir + avukat tarzı siteye SEO çalıştık. Yazılımımız özel çalışmalara para harcanıyor. Projenin tek amacı şu siteye giriyorsun istediğin avukattan randevu alıyorsun bitti bu kadar abi. Çok ciddi masraflar açtık kendimize çok iyi yerlere geldik ciddi manada reklam dahi koymadık siteye.

Birgün sabah uyandım baro birliğinin kurumsal mailinden siteyi derhal kaldırmamızı aksi takdirde 6 aydan başlayacak hapis cezası olduğunu belirttiler. Gözlerim dolmuştu üzüntüden başvurmadığımız avukat kalmadı bu konu nedir diye şikayet edilmişsiniz dedi ve kimse yanımızda olmadı.

İnancın olsun Metin beyin yanında bulunan bir bayanla iletişime geçtik projeyi Metin bey bilsin diye o kadın bile siz kaldırın dedi ve sığınacak kapımız kalmadı. Projenin yerli olduğundan dolayı BİMER'e konuyu bildirdik her meslek grubunun bağlı bulundugu birlikler var ve müdahale ancak yargı ile olur dediler.

Ve onca masraf onda şey ekibin siniri ile tamamen silindi ben domaini sattım bir avukata...