ictaysi adlı üyeden alıntı

Fikrimden dönüyor gibiydim şuan dönüyorum. Şöyle bir yol izlesek nasıl olur. Domain vs hepsi yurt dışındaki fake adıma kayıtlı diyelim. Parayı da yurt dışında bir ödeme sisteminden sanal cüzdana aktarsam. Sanal cüzdan ile bitcoin satın alsam? Yine de bulabilirler mi?


Wolfteam mete tevetoğlu joygame'nin bilişim avukatlığını yapıyor bildiğiniz gibi, bu avukatımız 2016 yılının şubat yada mart ayı olması lazım neyse, bu tarihlerde wolfteam üzerinde hile satışı yapan bir site hakkında şikayetçi oluyorlar. Sitenin sahibi adını bilmiyorum ama belki siz hatırlatırsınız neyse o site hem aidiyet.esb tarafından kapatılıyor hemde satışı yapan kişilerin banka hesapları incelenip 500 bin euro gibi bir tazminat cezası ödeniyor. 500 bin euro tazminat cezası ödediklerine göre bu satış yapan kişilerin kazancını siz düşünün. Ama kazandıklarının 3 katını tazminatla ödemişlerdir. Her neyse sonuç olarak size parayı ödedikleri anda bu şirket firmaları kendileride (yurt dışı kaynaklı) oldukları için bu bitcoin firmalarıylada araları çok iyi oluyor o yüzden para ödendiği andan itibaren takibini yapıp nereye nasıl, ne zaman, nereden gittiğini öğrenirler.

Buradaki amacım size yaşlanmış ve emekli bir hileci olarak kötü yola düşmemeniz için tavsiye vermektir. Bu işi yapmanın sanal kartları soymakla aynı şey olduğunu söyleyebiliriz. Hatta sanal kart soymak yani sanal hırsızlık bile bu suçun yanında hafif kalır da diyebiliriz.

Saygılarla..