Merhabalar ;
Web master sitelerinde vede burada bile Hosting firmalarından yada kendilerini hosting firması diye tanıtıp müşteri mağdur edenler hakkında şikayet konuları görüyoruz.
Bu sorunu çözmemiz lazım.
Ben sadece bu konuda değil bütün konularda akıl va mantık çerçevesinde mutlaka bir çözüm olacağını düşünüyorum.
Hiç bir sorun çözülemez diye bir cevabı kabul etmiyorum.
Sadece çözme süresi daha uzun olur, ama sorun çözülür. Sabretmemiz lazım.
Hosting birliği adı altında bir oluşum kurmak vede güvenilir hosting firmalarını bu çatı altında toplamak vede aynı zamanda firmalar dışında kullanıcılarında bu platforma üye olmasını sağlamak , olabilir.
Tabikide bu platforma üye olmak isteyen firmaları zorlu bir süreç bekliyor olacak derken zaten işini dürüst yapan firmalar için kolay olacaktır.
Tabiki bu şartları karşılamayan ama işini dürüst yapan kişiler de kurumsal imajı sağladıktan sonra bu çatı altına girebilecektir.
Tabikide bu birliğin kurulması ile vede işini düzgün yapan firmaların birlikte olduğu bir oluşum olduğu için bir güven ortamı olacağını düşünüyorum.
Her oluşum yada her sorun çözücü etkileşimler her zaman %100 olarak kurulmaz , kurulamaz diyte düşünüyorum.
Her işlemimiz Adım Adım olmalıdır.
Zaten İlk adım olarak www.hostingbirligi.net alan adı tescil edilmiş durumda ; vede ilk taşı koyduk , önemli olan diğer taşları koymak isteyen firmaların olması gerektiği ..
Herşey Sırayla ve zamanın da Olmalıdır.
Sizlerin Bu konudaki yorumları nelerdir?
Yorumlarınızı bekliyorum...