Böyle bir şey şarttı ancak kendi içinde herhangi bir kazancı olmayacak olan bu projenin kendini kanıtlaması için ciddi yatırım alması gerekir. İnanın domaini kaydetmek ilk adım bile olamaz, keşke bir projenin ilk adımı olabilse alan adı. Ha domain nasıl ilk adım olabilir mesela: hosting birliği adını resmi olarak vakıflaştırırsınız/dernekleştirirsiniz. Sonra hostingbirligi.org.tr domainini alırsınız (örnek veriyorum yani). Bu domain ile ilk adımı atmış olabilirsiniz. Fikir kaliteli. Umarım amacınızda başarıya ulaşırsınız
yatırım derken herşey düşünülür vede yavaş yavaş birşey yapılır düşüncesindeyim .
günümüzde firmalar olarak sizin dediğiniz gibi ciddi yatırım yapılacak bütçeler yoktur.
ama son zamanlarda artan magduriyet olayları vede kullanıcıların bu yüzden yurtdışına yönelmesi , piyasayı iyice bozdu.
bazı firmalar fiyatlarını dolara çevirdi , zarar görmemek adına , o yüzden böyle oluşuma başlasak bile kısa vadede bile olsa azıcık bir belirti olabilir diye düşünüyorum.
Ama bu konuda sabırlı olmamız lazım .
hosting firma yetkilileri ile birliktte oturup konuşmak vede fikir birliğine varmak gerekir .
bu konu hakkında kullanıcılardan da fazla abartmadan isteklerini dinlemek lazım diye düşünüyorum.