Düşünce tarzınızda ve bakış açınızda eksiklikler görüyorum derken kastetmek istediğim sizden çok bilgim var anlayışı için değil, naçizane bir eleştridir. Bu kadar senedir varolan bir firma olduğunuzu göz önünde bulundurursak eleştriye açık olduğunuzu düşünmekteyim.

Ben sanıyorum ki size tam olarak anlatmak istediğimi geçiremedim veya bir yanlış anlaşılma oldu.Forum üzerinde genellikle bu tarz polemiklerin içerisine giren bir yapım yoktur, genellikle girmekten kaçınırım ama açıklama yapma gereği duyuyorum. Ben size daha açık konuşayım ;

Kurumsal müşterilerinizi bir kenara bırakarak, ve örnek olarak 2018 yılının başından bu zamana kadar bir değerlendirmenizi yaparak hangi bireysel müşterinize kaç adet destek paketi hizmeti tanımalayabildiniz ? veya hangi müşterinize hizmetinizin karşılığı gelmesi gereken fiyattan hizmet sağladınız?

Benim anlatmak istediğim maddi durumlardan kaynaklı bir durum. Kurumsal müşteriler zaten fiyat konusunda bir sıkıntı yaşamıyor. Yurt dışındaki müşteriye 25 $ karşılığında destek paketi tanımlarsınız, gayet layığıyla desteğinizi de verirsiniz, bu konuda hemfikiriz. Buradaki bireysel müşterilerinize aylık 3-4 saatliğine 50 TL destek paketi tanımlayıp bir başarı elde edebileceğinizi düşünüyor musunuz ? Bizim vatandaşımızın geneli asgari ücretle çalışıyor, kendi ailesine,sorumluluklarına harcadığı paradan bu tarz hizmetlere ayıracak ne kadar bütçesi kalıyor ki ? Ya da bir diğer müşteri portföyünü ele alalım, öğrencilerimizi. Öğrencilik hayatlarında büyük bir hevesle okudukları bölüm farketmeksizin kendilerini bu alanda geliştirmek isteyen kaç öğrencimiz vardır, sayısını tahmin bile edemedim. Hadi siz biz öğrencilere ücretsiz hosting verip, kendileri geliştirecekleri projelere destek çıkıyoruz diyelim. Sizce yeterli oluyor mu ?

Konuyu daha da uzatmamak adına ben yapmaya çalıştığınız şeyin farkındayım, hedeflerinize ulaşmanız en büyük temennimdir.Piyasayı uzun süredir süzen biri olarak açık gördüğünüz alanlara göre hareket etmenizi de takdir ediyorum. Beni yanlış anladığınız bir konu varsa, affınıza da sığınıyorum.

İyi çalışmalar dilerim.