alperenavsar.com 2013 yılında başladığı uzun soluklu blog macerasına verdiği aradan sonra yepyeni arayüzü ve içerikleriyle tekrar yayın hayatına başladı. Birbirinden farklı, pratik ve güncel onlarca içeriğe tek tıkla erişim sağlayabilirsiniz.

alperenavsar.com'un diğer bloglardan farkı nedir ?
Alperen Avşar kar elde etmekten önce okurlarına fayda sağlamayı birinci prensip edinmiştir. Sayısı binleri aşan onlarca blog ve içerik sitesi arasında özgünlüğünü koruyup gerçekten insanların aradıklarını bulmasını sağlamayı amaçlamıştır. Site üzerindeki içerikler başka makalelerin farklı cümlelerle ifade edilişi değildir. Türkiye'de henüz bulunmayan içerikler yahut kişisel deneyimlere dayalı analizler sonucu ortaya konan tavsiye yazıları alperenavsar.com makalelerinin temelini oluşturur. Bu şekilde herhangi bir blog sitesine değil, gerçekten bilgi edinebileceğiniz ve size yardım sağlayacak bir genel bloga adım atmış olursunuz.

alperenavsar.com olarak sıfırdan başladığım serüvenimde faydalı olma prensibimden hiçbir zaman vazgeçmeyerek sizlere içerik sağlamayı hedefliyorum.

Alperen Avşar - genel blog üzerinden birkaç yazı ;