theredor adlı üyeden alıntı

hocam son 5 - 6 aydır kurduğumuz sitelerde etiket kullanmıyoruz. Hem hitimiz daha hızlı yükseliyor hem de site otoritesi yükseliyor. Etiketleri etiket kısmından eklemek yerine yazı içerisinde kullanın çok daha faydasını görürsünüz.

Mesela makale şu: Su Arıtma Sistemi Nasıl Yapılır?

su arıtma sistemi yapılışı aslında çok basittir. Şu malzemeleri kullanarak Su arıtma sistemi kurulumunu yapabilirsiniz.

Su arıtma sistemi nasıl yapılır? ya da su arıtma sistemi nasıl kurulur gibi soruları sormadan önce makalemizin devamını okuyun..

Şeklinde makale anlamını ve işleyişini bozmadan kullanın. Bu şekilde faydasını görürsünüz.


Mümkünse içeriklerde bir tane bile etiket kullanmayın. Etiket aslında kategoriden daha küçük alt kategori gibi bir işlevde kullanılır. Bunu mesela webtekno.com üzerinden görebilirsiniz. Mesela şu makalenin etiketlerine bir göz atın: Tıkla

Bu yüzden etiket kullanımı siteye zarar vermektedir. Siz şimdi diyelim siteniz de şu makaleyi yayınlıyorsunuz.

Mobil Pubg Kasma Sorunu Çözümü

makalenin etiketinde mobil pubg kasma sorununun çözümü ya da mobil pubg fps arttırma gibi etiketler kullanınca sadece o makaleye özel olur. Bir daha bu etiketleri kullanmayacağınız için kalitesiz sayfa oluşturmuş olursunuz. Bu kalitesiz sayfalar ise değim yerinde ise sitenizin ayağa kalkacağı zaman da omzundan tutup aşağı çekiyor..

Umarım Anlatabilmişimdir :cool: :angel:


hocam teşekkürler bilgilendirme için bence de genel etiketler daha uygun ama doğrusu etiketin zarar vereceğini düşünmüyorum. bunu daha önce de yapardı çünkü.